Palvelut

Helmi kukka ja hautauspalvelu

Olemme kanssasi joka askeleella.

Jokaisen rakkaansa, ystävänsä, tuttavansa tai jopa kaukaisimman ihmisen kuolema jättää tyhjyyden menetyksestä elämäämme.

Hautajaiskukat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor ut labore et dolore magna aliqua.

Vainajan kuljetus

Arkun kuljetuskustannukset löydät toimiston hinnastosta.
Kuljetusten määrä riippuu tapahtumapaikasta ja hautausmenetelmästä.
Meillä löytyy myös arkun kantajien palvelu..
On suositeltavaa, että on kuusi kantajaa.

Arkut ja Uurnat

Arkku on oltava kaikille vainajille, mukaan lukien polttohautaus.

Arkkumme ovat vakiokokoisia.
Jos vainaja ylittää 190 cm tai yli 100 kg, arkku valmistetaan tilauksesta.
Tupsut, hapsut ja kantokahvat ovat saatavilla arkkutarvikkeina.
Kaikki tarjoamamme arkut soveltuvat sekä hautaamiseen maahan että polttohautaukseen.
Uurnat soveltuvat hautaamiseen.

Hautakivet

Uudelle hautausmaalle asennetaan usein väliaikainen puinen hautaristi,, joka pysyy haudalla, kunnes pysyvä merkki on asennettu.Hautakivi tilataan asiakkaan pyynnöstä.Hautakivi, kivityyppi, muoto, koristeet, tekstit ja elementit.Toimistossa voimme halutessamme suunnitella muistomerkin yhdessä.

 

Valmis paketti

Jos joku läheisistäsi on kuollut , hautaustoimistomme henkilökunta auttaa sinua tässä vaikeassa tilanteessa, kertoo sinulle, mitä tehdä ensin, ja järjestää hautajaiset hyväksyttyjen perinteiden mukaisesti.Suosittelemme harkitsemaan valmiita hautajaispaketteja, jotka sisältävät valmiita rituaaliesineitä ja palveluita hautajaisten järjestämiseen ja toteuttamiseen.

Hautajaiset

Surun ja kuoleman edessä autamme ammattimaisesti ja myötätuntoisesti järjestämään kaikki hautaamiseen liittyvät asiat toiveidesi mukaan.

Kuolintodistus Hautauslupa

Kuoleman toteamisen jälkeen lääkäri kirjoittaa vainajasta kuolintodistuksen, josta selviää kuolinsyy. Lääkäris samalla toimittaa tiedon kuolemasta väestötietojärjestelmään. Oikeuslääkäri myöntää Lupahautaamiseen heti, kun vainajan henkilöllisyys on varmistettu ja vainajaan liittyvät tutkimukset on tehty. Suunnittelun voi aloittaa enne hautaustodistus(lupahautaamiseen) todistuksen saamista. Jos kuoleman seurauksena epäillään rikosta, voi kulua jonkin aikaa ennen kuin todistus myönnetään.

Hautajaiskukat

Ei ole määritelty, kuinka monta hautajaiskukkaa sinun tulisi ostaa.
Arkkukoristeen kukista usein tilaavat lähiomaiset.Arkkukoriste on kukka-asetelma, joka asetetaan arkun päälle. Seppeleet ja surulaitteeta asetetaan lattialle arkun eteen, joihin voi kiinnittaa nauhat tai kortit.
Seremoniassa, jossa on uurna, lähiomaiset tilaavat uurnakoristeen, ja voivat toki tilata vaikkapa pienenmuotoiset kimput tai yksittäiskukat.
Hautajaisten vieraana on tavallista, että tilataan jokin surulaite,surukimppu, hautaseppele tai vaikkapa yksittäiskuka vievät jokainen seremonian osallistuja. Tämän voivat toki myöskin lähiomaiset tehdä.

Hautajaisten hinta

Jokainen hautaustilaisuus on aina yksilöllinen ja voitte niitä suunnitellessanne vaikuttaa valinnoillanne kustannuksiin. Hautaamisen kustannukset vaihtelevat sen mukaan, millainen oli vainajan oma tahto ja mitkä ovat omaisten toivomukset. Hautajaiset ovat tärkeä tilaisuus, jossa vainaja saatellaan pois elävien keskuudesta.

Valmiit paketit

Olemme koonneet palvelupaketteja esimerkeiksi helpottamaan ja selkeyttämään valintojen tekemistä. Valikoimastamme löytyy näiden lisäksi monenlaisia arkkuja ja uurnia.

Vainajan kuljetus

1)Kappelikuljetus, johon sisältyy yksi, ei aikaan sidottu kuljetus tai
2) Kirkkokuljetukset, jossa arkku tuodaan kirkkoon noin tuntia ennen siunausta ja viedään edelleen siunauksen jälkeen krematorioon tai hautausmaalle.

Hautakivi

Voimme valmistaa toiveidesi mukaisen hautakiven. Kivi voidaan muotoilla haluamaasi muotoon ja mitat ovat vapaat, toki on tiedettävä mikälaiset mitat saavat olla juuri siinä hautausmaalla ja siinä korttelissa. Kun vanhaan hautaan haudataan uusi arkku niin kivi pitää siirtää hyvinssä ajoin ja vanhaan kivi voi entisöidä ja kaivertaa samalla uuden vainajan nimi.

Arkut

Kaikkien arkkujemme vakiokoko on 200 cm pitkä, 65 cm leveä ja 50 cm korkea. Tarvitaan ison-kokoinen arkku, jos vainaja on yli 195 cm pitkä. Iso-kokoista arkkua voidaan tarvita myös, mikäli vainaja on rakeenteeltaan isokokoinen.

Econom-paketti

Paperityöt 60€
Arkku 340€
Kuljetus ja pukeutuminen 250€

Yhteensä: 650€

Standard-paketti

Paperityöt 60€
Arkku 410€
Kuljetus ja pukeutuminen 250€

Yhteensä: 790€

Säde arkku пакет

Paperityöt 60€
Arkku 570€
Kuljetus ja pukeutuminen 250€

Yhteensä: 950€

Honka-paketti

Paperityöt 60€
Arkku 960€
Arkku tyynyllä ja peitolla
Kuljetus ja pukeutuminen 250€
Kukat arkulle 70e

Yhteensä: 1280€

Kuusikulmainen paketti

Paperityöt 60€
Arkku 1100€
Arkku tyynyllä ja peitolla
Kuljetus ja pukeutuminen 250€
Kukat arkulle 70€

Yhteensä: 1480€

Tammi-paketti

Paperityöt 60€
Arkku 1410€
Arkku tyynyllä ja peitolla
Kuljetus ja pukeutuminen 250€
Kukat arkulle 70€

Yhteensä:1790€

Sarkofag-paketti

Paperityöt 60€
Arkku 1100€
Arkku tyynyllä ja peitolla
Kuljetus ja pukeutuminen 250€
Kukat arkulle 70€

Yhteensä: 1480€

Kustannukset

Jokaiset hautajaiset ovat aina ainutlaatuisia, ja voit vaikuttaa niiden kustannuksiin valinnallasi suunnitellessasi niitä. Hautaamisen kustannukset vaihtelevat sen mukaan, mikä oli vainajan oma tahto ja mitkä olivat sukulaisten toiveet. Hautaaminen on tärkeä riitti, jonka aikana vainaja otetaan pois elävältä ja jossa sukulaiset selviävät surustaan ja kaipauksestaan jättäen hyviä ja kauniita muistoja jäähyväishetkestä surun keskellä.Palveluidemme hinnat on listattu toimistollamme ja kaikki hautajaiskustannukset tarkistetaan hautajaisten suunnittelun yhteydessä, jotta kustannusrakenne on selkeä päätöksiä tehdessä.

Palvelemme 24/7

On mahdollista kotikäynnille tulla myös Uudellamaalla tai sopimuksen mukaan.

Albertinkatu 5, Helsinki

+358 415491491

+358 505253194

info.kukkakauppa@gmail.com

Helmi kukka ja hautauspalvelu